Početak
utorak, 17. jul 2018

Telekom Srbija AD otvorio je danas prvu poslovnicu u Medveđi PDF Štampa
Vesti - Društvo

Posle Lebana, preduzeće Telekom Srbija AD otvorilo je prvu poslovnicu i u Medveđi a na samom otvaranju predstavljen je i koncept objedinjene ponude usluga mobilne, fiksne telefonije i multimedijalnih servisa na jednom mestu.

Kako je naglasila Marina Tasić, šef Službe za prodaju rezidencijalnim korisnicima Telekoma u Leskovcu, „Telekom još jednom na delu dokazuje svoju društvenu odgovornost jer su pored korisnika, u centru pažnje bila i deca koja pohađaju Predškolsku ustanovu „Mladost“ za koju je obezbeđen školski pribor i didaktički materijal“.

Vrednost donacije je 100 000 dinara a u planu je i pokrivanje ovog rubnog područja bežičnom fiksnom telefonijom do kraja godine.

„Nama ova donacija znači dosta jer ubuduće stanovnici Medveđe neće morati da dolaze do Leskovca kako bi u leskovačkom predstavništvu dobili usulge ovog preduzeća“, rekao je predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković.

U novo otvorenoj poslovnici Telekoma građani će moći da dobiju kompletne usluge koje pruža ovo javno preduzeće, od mobilne do fiksne telefonije i internet usluga, naglašeno je na otvaranju poslovnice u Medveđi.

 

 

Bebinac Restoran Bebinac


RSS Vesti za Leskovac

Povezane vesti


Ko je Online

Imamo 36 gostiju na mreži
Protokol K-1 Protokol K-1 Protokol K-1 Protokol K-1