Početak Zabavni program
ponedeljak, 16. jul 2018

Zabavni program PDF Štampa
Produkcija - Zabavni program

Kulturno-obrazovni program

„Imam pravo da znam“ je emisija koja je posvećena porodici i značaju porodice kao institucije u savremenom društvu. Namenjena je i deci ali i njihovim roditeljima i rođacima. Lekari leskovačkog Doma zdravlja, pedagozi, psiholozi i socijalni radnici ali i deca i mladi svakog ponedeljka od 20h daju odgovore na različita pitanja i razgovaraju o različitim temama. Emisija se radi u saradnji sa Savetovalištem za mlade leskovačkog Dečjeg dispanzera.

„Urban flash“ predstavlja retrospektivu celonedeljnih kulturnih dešavanja u Leskovcu. Pored ovoga, u emisije se mogu pogledati kratki intervjui sa istaknutim leskovačkim i srpskim umetnicima ali i reportaže o kulturnoj baštini i samim institucijama kulture u Leskovcu i okolnim opštinama. Premijera emitovanja emisije je ponedeljkom u 22.10h.

Subotom od 22.10h emituje se emisija „Start“. Emisija „Start“ za cilj ima da proveri noćni život Leskovca ali i da, kroz razgovor sa našim mladim sugrađanima, da odgovore na pitanja koja muče mlade u Leskovcu i ukaže na značaj rešavanja određenih problema iz ugla mladih a sve to na zabavan način.

 

 

 

Bebinac Restoran Bebinac


RSS Vesti za Leskovac

Povezane vestiKo je Online

Imamo 127 gostiju na mreži
Protokol K-1 Protokol K-1 Protokol K-1 Protokol K-1