Početak Emisije
ponedeljak, 16. jul 2018

Emisije PDF Štampa
Produkcija - Emisije

Emisija „Čaršija“

U sklopu informativnog programa Televizije Protokol K-1 emituje se emisija „Čaršija“ koja predstavlja jednu od kultnih emisija na području Leskovca. Ona se bavi aktuelnim temama iz oblasti političkog, društvenog i kulturnog života našeg grada ali i Republike.

Termin prikazivanja „Čaršije" je Utorkom od 20h.


Emisija „Razgovor sa...“

Emisija „Razgovor sa...“ se bavi ekonomskim i privrednim dešavanjima u opštinama Jablaničkog okruga. Na programu televizije Protokol K-1 možete je pogledati Četvrtkom od 20h.


Emisjia „Urban flash“

Urban flash“ predstavlja retrospektivu celonedeljnih kulturnih dešavanja u Leskovcu. Pored ovoga, u emisiji se mogu pogledati kratki intervjui sa istaknutim leskovačkim i srpskim umetnicima ali i reportaže o kulturnoj baštini i samim institucijama kulture u Leskovcu i okolnim opštinama.

Premijera emitovanja emisije je Ponedeljkom u 22.10h.


„Imam pravo da znam“ je emisija koja je posvećena porodici i značaju porodice kao institucije u savremenom društvu. Namenjena je i deci ali i njihovim roditeljima i rođacima. Lekari leskovačkog Doma zdravlja, pedagozi, psiholozi i socijalni radnici ali i deca i mladi svakog ponedeljka od 20h daju odgovore na različita pitanja i razgovaraju o različitim temama.

Emisija se radi u saradnji sa Savetovalištem za mlade leskovačkog Dečijeg dispanzera.

 

Subotom od 22.10h emituje se emisija „Start“. Emisija „Start“ za cilj ima da proveri noćni život Leskovca ali i da, kroz razgovor sa našim mladim sugrađanima, da odgovore na pitanja koja muče mlade u Leskovcu i ukaže na značaj rešavanja određenih problema iz ugla mladih a sve to na zabavan način.

 

Sredom od 20h emituje se emisija „100% sport“. U emisiji se razgovara o problemima sa kojima se sportski klubovi i organizacije suočavaju ali i o uspesima koje leskovački sportisti postižu.

 

Bebinac Restoran Bebinac


RSS Vesti za Leskovac

Povezane vesti
Ko je Online

Imamo 67 gostiju na mreži
Protokol K-1 Protokol K-1 Protokol K-1 Protokol K-1